Recrutare Personal Asiatic in Agricultura/Ferme

Considerăm că România se află într-o fază de dezvoltare accelerată, dar această dezvoltare este frânată de lipsa personalului.

Ținând cont de plecarea masivă a personalului activ din România, avem nevoie mai mult ca oricând de suplinirea acestui deficit.

Personalul asiatic oferă seriozitate, productivitate crescută, disponibilitate pentru ore suplimentare.

Recrutam forță de muncă asiatică pentru fabrici și alte firme din domeniul agriculturiisilviculturii și zootehniei chiar și full time. Pe această cale se evita problemele aduse de muncitori mai puțîn experimentați care nu garantează niciodată  a două zi se prezintă la serviciu.

Ne ocupăm de recrutări din mai multe țări, precum IndiaVietnam sau Sri Lanka, iar pentru  muncitorii asiatici provin din medii în care un loc de muncă bine plătit reprezintă un adevărat privilegiu, aceștia aleg  lucreze în România unde au siguranță din toate punctele de vedere.

Angajează stivuitori sau tractoristi din țările asiatice pentru prelucrarea terenurilor agricole în cadrul a tot felul de proiecte.

Punem la dispoziție și grădinari cu experiență care  se poată implică atât în cadrul mediilor rezidențialecât și în centrele comerciale unde  amenajeze frumos orice spațiu.

Email: aura.stroblea@asianrecruit.com
Phone: +40 745 338 001
Addresa: Str. Crișan, Nr.122, Sighetu Marmației, Judet Maramures